Creatieve berichten over naaien

De enige echte Van Katoen naaimachine…

Patricia heeft eind september ook al een over “Van Katoen” geschreven op deze blog. Misschien herinnert u zich dit nog wel, of lees het anders nog eens.

Inmiddels is er heel veel gebeurd en gaat het event steeds grotere vormen aannemen. Zo groot zelfs dat het oorspronkelijk geplande Geuzenhuis te klein geworden is en de organisatie uit moest wijken naar het MIAT in Gent. Een super locatie voor dit fantastische event.

Wie of wat is “Van Katoen” eigenlijk? Heel veel informatie kunt u vinden op de Van Katoen website of de Facebookpagina, in het kort samengevat: Van Katoen is hip naaiwerk voor het goede doel. Een handvol bloggers en naaiclubs organiseren op 14 april 2012 een naaimarathon voor Annick for Kenya. Wandel binnen in het winkeltje, ga aan de slag in een workshop of vul je stoffenvoorraad aan. Amusement verzekerd voor heel het gezin. De naaimarathon vindt plaats in het MIAT in Gent.

De organisatie van “Van Katoen” is al heel lang bezig en wellicht heeft u al het een en ander gezien. Er worden verschillende patronen verkocht, ze hebben een speciale stof ontworpen, er is een veiling geweest, een postcard ontworpen, etc. En van alles wat er verkocht wordt gaat de opbrengst naar het goede doel. En dat allemaal al voordat de actie officieel van start ging. Dat belooft voor de komende maanden dus nog heel wat.

Enige tijd geleden zijn we met de enthousiaste organisatoren van Van Katoen in contact gekomen en hebben besloten om het event te gaan sponsoren. Op 14 april zullen we tijdens de naaimarathon een gift doen voor Annick for Kenya. Bovendien hebben we een BERNINA 215 ontworpen, speciaal voor Van Katoen.

Er zijn slechts 40 van deze naaimachines beschikbaar, die op 14 april zullen worden verkocht. Van elke verkochte machine schenkt de Fa. Mertens in Gent, € 50,00 aan het goede doel.

De madeliefjes op de machine zijn niet zomaar gekozen, het waren de lievelingsbloemen van Annick van Uytsel. Elke machine is bovendien voorzien van een genummerd uniek certificaat, waarop meer te lezen is over de actie en de achtergrond hiervan.

Je kunt de machine nu al vast reserveren en ik heb me laten vertellen dat de eerste machines dan ook reeds voorverkocht zijn. De koopster moet alleen nog wel wachten tot 14 april om er ook mee in haar huis te kunnen pronken, want de machines worden eerst nog tijdens de naaimarathon gebruikt. Dat zal ongetwijfeld een prachtig gezicht zijn.

Ik ga in ieder geval kijken en ik hoop dat u ook komt. Volg alle berichten over de actie steeds op de website of wordt fan van Van Katoen. Ook als u geen nieuwe naaimachine wilt kopen, dan kunt u de actie toch steunen door een van de patronen te kopen of op 14 april een van de creaties te kopen, mee te doen met de Fragile ontwerpwedstrijd, of…

Ik kan deze actie van harte bij u aanbevelen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam