Creatieve berichten over naaien

Nieuwe stofjes binnen!!

Ik moet het eerlijk toegeven: ik begin een echte stoffenhamsteraar te worden…. Ik kan zo hebberig worden als ik mooie nieuwe stofjes in de winkel zie, dat ik me heeeel vaak moet inhouden om niet een half of een heel metertje mee te nemen. Maar deze keer kon ik het toch echt niet laten! Vorige week kwamen deze nieuwe stofjes binnen van de Nederlandse ontwerpster Deborah van de Leijgraaf.  Zij maakt illustraties onder de naam By Bora. Je kunt veel van haar ontwerpen voor stoffen in kleine oplage via Spoonflower kopen, maar enkele van haar ontwerpen zijn nu ook ‘aan de rol’ te koop.

Ik bestelde 1 meter elk van haar ‘Bears love Fish’ en van de bijpassende strepenstof. Op haar eigen website vond ik inspiratie voor wat ik er mee ga maken: een vrolijk overgooiertje voor mijn dochter met een bijpassende gestreepte legging. Als het setje klaar is zal ik het zeker laten zien! De stof is een heerlijke rekbare, maar toch stevige, stof dus mijn dochter zal er fijn in kunnen spelen!

(foto’s: Deborah van de Leijgraaf)

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam