Creatieve berichten over quilten

Nog net op tijd af.

Herkent U dit ook? Royaal op tijd stof gekocht om voor kerst wat nieuws te maken en dan blijft het liggen tot vlak voor kerst. In september op het stoffenspektakel al stof gekocht. Het patroon was ook al uitgezocht en dan nog blijft het liggen. Wel in de loop van de tijd het jasje gemaakt waar dit rokje onder moet en op de een of andere manier komt hert er maar niet van.

 

Dus op vrijdagavond voor kerst als een haas begonnen om toch dat leuke rokje te maken. Voorheen was het niet zo’n probleem, dan trok ik gewoon iets anders leuks uit de kast. Dit lukt niet meer. In vergelijking met vorig jaar ben ik 30 kilo afgevallen en is er geen enkele kleding voorraad waar je uit kunt putten. Bovendien had ik mezelf dit leuke ballonrokje beloofd. Vond ik toen het vroeger in de mode was al leuk en nu met een aanzienlijk kleinere maat dan vorig jaar durf ik dat best te dragen.

 

Zoals U op de foto ziet kreeg ik wat “hulp”. Toch is alles nog goed gekomen. De avonden kun je namelijk zo lang maken als je zelf wilt, alleen de nacht wordt dan wordt kort. Dit jaar draag ik dus echt mijn nieuwe ballonrokje met jasje.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam