Creatieve berichten over borduren

Hoera Ricky Tims komt naar Europa

Blij verrast lees ik de aankondiging dat Ricky Tims ons komt bezoeken, direct gevolgd door de teleurstelling dat ik 8 maart al bezet ben. Snel gekeken waar de lezingen in België zijn en gelukkig zijn deze op rij afstand, zodat ik hem de 9e in levende lijve kan ontmoeten.

Wie op website van Ricky Tims kijkt ziet direct dat hij zichzelf beschouwd als musicus en quilter. http://www.rickytims.com. Het is een genoegen om hem via de filmpjes te zien optreden. Nog leuker vind ik hem in The Quiltshow, een programma dat hij samen presenteert met Alex Anderson. Hierin ontvangen ze vooraanstaande quilters en laten hun werk zien. Je kunt de shows bestellen via internet en je kan een paar gratis shows bekijken als je je aanmeld op de website. De nieuwsbrief geeft ook veel informatie.http://www.thequiltshow.com

Nu ben ik geen echte quilter maar wel erg geïnteresseerd in allerlei quilt technieken en dat is nu een van de dingen waar Ricky groots in is. Ik heb hem diverse ingewikkelde technieken zien versimpelen, hij heeft me zelfs geleerd dat je niet vrij machinaal hoeft te borduren en te quilten met het transport omlaag.

Ik weet niet welke technieken hij laat zien maar ik ben er zeker van dat ik een heleboel ga leren en hoop stiekem dat hij ook nog iets voor ons gaat zingen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Franca Voogd BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hoi Liesbeth,
  Ja Super dat hij komt. Uitleg van de meester himself. Boeken blijven boeken.
  Ik ga met vriendinnen naar Utrecht. Veel plezier in Belgi:e.
  groeten,

 • ina klugt BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hoi Liesbeth, Jammer dat we elkaar dan bij Ricky niet zien, ik ga de 8ste naar Utrecht. Maar misschien zien we elkaar nog in Zwolle op de handwerkbeurs? Lijkt me gezellig.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam