Creatieve berichten over naaien

Nog even snel…


Een uitgaanstasje op de B330 op vrijdagavond een paar uurtjes voordat je echt uitgaat, dat was het idee. Na anderhalf jaar weer eens een avondje stappen! Dan maak ik tijdens de les nog ff snel een tasje dacht ik maar ik wilde toch iets teveel voor het goede. Ik had een soort basisidee voor een simpel handtasje dat je over je schouder kunt hangen maar ik bedacht er steeds weer iets bij waardoor het langer en langer duurde…….

Van een stuk mooie  viltachtige wol heb ik het tasje gemaakt en deze gevoerd met rode voering in dezelfde kleur als de roesjes aan de buitenzijde. De stoffen heb ik gekregen van een heel aardige dame die door ziekte er zelf niets meer mee kan doen en de roesjes heb ik veroverd op de Noordermarkt bij mijn lievelingskraam. Het geheel doet best wel jaren 70 vintage aan. Daar hou ik van dus dat komt goed uit! Maar helaas voor een volgend feestje want hij was pas maandagochtend af….. hopelijk duurt het niet weer 1,5 jaar 😉

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ByChi BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    haha dit is echt heel herkenbaar: ten eerste het feit dat je in je hoofd even snel een tas, of wat dan ook, maakt en dan het tweede het uitgaan… Zei het dit weekend nog tegen een vriendin: wordt weer eens tijd dat we op stap gaan. Lekker dansen en los gaan, maar uhh…1,5 jaar dat duurt wel heeeel lang…

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam