Creatieve berichten over naaien

Al die nummertjes…

U heeft het misschien al gelezen op onze website, of Facebook, u kunt nu uw BERNINA product online registreren. Op de eerste plaats bedoelt voor nieuwe machines, in plaats van het invullen van de papieren garantiekaart, maar ook als u al wat langer een BERNINA heeft, dan kunt u deze nu online registreren. Handig, want dan zijn de gegevens van uw machine bekend en als het nodig is kunnen we de gegevens van uw machine opzoeken. Wanneer de machine geproduceerd is bijvoorbeeld of waar en wanneer u hem gekocht heeft.

En om het extra leuk voor u te maken, krijgt u ook nog een jaar lang het BERNINA tijdschrift Inspiration thuisgestuurd. Een jaar lang nieuwe ideeën om te gaan maken met uw BERNINA en al die leuke accessoires. En vanaf nummer 53 verschijnt de Inspiration ook in het Nederlands! Een lang gekoesterde wens van het BERNINA team, en hopelijk ook van u.

Maar dan is het wel nodig dat alle gegevens juist ingevuld worden. We hebben de laatste dagen gemerkt dat dat niet altijd even eenvoudig is. Vooral het machinenummer zorgt voor veel hoofdbrekens.

Ik herken dat wel, als ik ooit van een apparaat het nummer door moet geven, dan geef ik meestal alle nummers door die op het typeplaatje staan, met het idee dat het goede nummer er dan zeker bij zit. Maar in dit geval is dat niet handig en is het echt belangrijk dat u het juiste nummer doorgeeft, anders kunnen we uw machine niet registreren. Ik geef meteen toe, dat het ook bij onze typeplaatjes niet altijd even makkelijk is om het juiste nummer te vinden, en ook de plaatjes die op de website getoond worden zijn niet echt superduidelijk. Dit hebben we al doorgegeven aan onze IT-afdeling en de plaatjes met al die nummers erop worden wat duidelijker, zodat u weet welk nummer u moet nemen, namelijk het nummer wat in de voorbeelden rood omkaderd is. Ik plaats hier ook nog eens de afbeeldingen voor alle duidelijkheid.

het machinenummer van de BERNINA naaimachines:

het machinenummer van de overlockmachines:

het machinenummer van de bernette machines:

en het machinenummer van de bernette deco:

Indien u uw machine de afgelopen dagen heeft geregistreerd, maar geen machinenummer heeft ingevuld, of een machinenummer dat niet overeenkomt met het type machine, dan krijgt u daarvan bericht. Uw registratie kan daardoor niet door ons verwerkt worden. In sommige gevallen kunnen we het handmatig aanpassen, zodat het toch weer klopt en soms zullen we u ook vragen de registratie opnieuw te doen. Helaas kunnen we dit niet voorkomen.

Maar u krijgt dan in ieder geval wel de Inspiration toegestuurd…

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Pingback:Het blijft kiezen! » Door Geertje » BERNINA, Claudia, Inspiration, Geisser, Gerda, Hier » BERNINA

 • Betty BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hallo dames
  Sinds enige tijd heb ik ook een abonnement op Inspiration. Ik ontving het de 1ste maal in het Duits maar gezien ik frans beter versta heb ik een mailtje gestuurd naar het email adres op de factuur om de franse versie te ontvangen. Ik heb onmiddellijk een bevestiging gehad en vanaf het volgende nummer heb ik het blad in het frans ontvangen. Blijkbaar geen probleem om dit te wijzigen.
  Groetjes Betty

 • Rianne BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste Roos en Ria, iedereen die al een abonnement heeft op de Inspiration en deze rechtstreeks thuisgestuurd krijgt, krijgt binnenkort bericht dat de Inspiration vanaf het volgende nummer ook in het Nederlands verkrijgbaar is, met de vraag of het blad dan voortaan in het Nederlands toegestuurd moet worden. De abonnementen worden extern verwerkt, helaas hebben we geen mogelijkheid om aanvragen via de blog, facebook etc te verwerken. Even afwachten dus!

 • Roos BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hallo Rianne,
  Ik lees dat vanaf nr 53 inspriration in het nederlands verschijnt. Nu heb ik al jaren de duitse.
  Kan ik die dan omzetten? en hoe gaat dat in zijn werk.
  Groetjes Roos

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam