Creatieve berichten over borduren

Demonstreren op de handwerkbeurs in Zwolle en het stoffenspektakel in Barneveld


Vrijdag begint de handwerkbeurs in Zwolle, ik verheug me er enorm op, lekker demonstreren, veel creatieve mensen ontmoeten, en ideen uit wisselen, en dan natuurlijk ook nog wat verkopen. Ik neem een heleboel voorbeelden mee, zoals de projecten bij het accessoire van de maand, maar ik heb ook nog weer een prachtig lockproject gemaakt.

Als de beurzen voorbij zijn komt het bij mij in de keuken voor het raam te staan. Ik heb weer gelockt met de koordvoet, en met ijzerdraad, in mijn  vorige blogs heb ik dat al beschreven, en ik ga het demonstreren op de beurzen.

Op de beurzen wil ik het ook met de naaimachine gaan doen, met het cirkelapparaat en voet 21 de koordvoet waar ik dan het ijzerdraad door laat lopen.

In Barneveld heb ik weer een super hulp! Zeno(10 jaar) de zoon van Stefan,  gaat mee!

Daar bedenk ik dan een projectje voor zodat hij de hele dag kan laten zien wat hij met de machine kan, en dit kan hij vol trots demonstreren. Ik heb zijn ouders gevraagd om de snoepwikkels van mars en snickers en zo te bewaren. Dan kan hij daar een etui van maken. Benieuwd wat hij gaat doen of hoe we dat gaan doen kom dan naar het stoffenspektakel in Barneveld! Kunt u gelijk u voorraad lapjes aanvullen.

Ook wil ik nog weer met verschillende voetjes demonstreren, zijn  er voetjes die u graag wilt zien, laat het dan vooraf via een reactie op dit blog weten, dan zal ik proberen die voet ook mee te nemen, we nemen wel heel veel voeten mee.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Klazien BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Een tip: Plak achterin je patronenblad (Knip, Burda of whatever) een envelop. Een beetje korter maar niet smaller dan de omslag. Knip de voorkant van die envelop wat lager bijv. met een ronding. Doe daarin je gebruikte raderblad en……je bent nooit weer dat zo broodnodige raderblad kwijt! (Berninafan)

  • Rian BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    geweldige hulp ga je krijgen denk ik. Als hij net zo enthousiast is als mijn dochter. Sinds kort heb ik een Bernina, maar mijn dochter van 10 vindt hem net zo aantrekkelijk als ikzelf. Grote concurrentie dus!
    Helaas is Zwolle voor mij niet haalbaar. Staan jullie straks ook in Veldhoven?

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam