Creatieve berichten over borduren

Even een snel cadeautje

Mijn moeder was jarig, hebben met mijn broers en zussen een cadeau gekocht, en het was de bedoeling dat alle kleinkinderen een potje met bloembolletjes zouden meenemen.

Aangezien mijn meiden de leeftijd hebben gehad, dat ze geen pot meer gaan schilderen, heb ik maar wat bedacht, wetend dat mijn moeder dol is op zelfgemaakte cadeautjes, op het laatste moment nog even iets maken.

Het is heel simpel en heel snel!

Een cadeautasje, die tevens als bloempot gebruikt kan worden van tafelzeil gemaakt.

Twee rechthoeken knippen van 24 x 18cm dit is incl. naad en beleg, beleg is 4cm. het tussenstuk is 10cm breed, en de lengte is 2 keer de lengte van het tasje plus 1 keer de breedte.

Ik had twee soorten tafelzeil die ik voor beiden heb gebruikt, op de hoeken aan de onderkant heb ik van de andere kleur nog driehoekjes gestikt, en de effen heb ik nog gedecoreerd met een paar bloemetjes, die ik uit het andere zeil had geknipt. In elkaar stikken en klaar is uw tas en bloempot.En dan ook nog even een labeltje er aangemaakt. Ik wil ze voor mijzelf ook nog een keer maken maar dan van wat fellere kleuren.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam