Creatieve berichten over naaien

online lezen, het is even wennen.

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar over het algemeen vind ik het prettig om een tijdschrift of boek in handen te hebben als ik het lees. Voor het lezen van een roman ben ik echter inmiddels helemaal om, en lees bijna alles met mijn e-reader. Maar een tijdschrift, daar wil ik toch lekker doorheen kunnen bladeren. Met een kop koffie op de bank en dan dat lekkere “bladergevoel” erbij. Dat heeft ook wel een nadeel, de stapel tijdschriften groeit en als ik er dan een keer afscheid van ga nemen, is ineens mijn papierbak vol, en voel ik me toch iedere keer weer een beetje schuldig, dat ik met mijn geblader zo’n berg oud papier heb geproduceerd. En ook de stapel met tijdschriften en catalogi die ik wil bewaren blijft maar groeien. Maar ja, met een kop koffie voor mijn computer een PDF-je bekijken, geeft toch een ander gevoel.

Tot… ik de online doorbladerbare tijdschriften, folders en catalogi ontdekte. Echt een verschil met het lezen van enkel een PDF-je. Ze zijn er al een tijdje, dus ik vertel u helemaal niets nieuws, maar BERNINA heeft deze online bladerbare folders pas sinds kort op haar website staan. En nu ook de nieuwe accessoirecatalogus.

Al die leuke accessoires waar onze blogsters steeds over schrijven, kunt u nu ook bekijken in deze online accessoirecatalogus en daar doorheen bladeren, inzoomen, afdrukken of delen met vrienden. U vindt de accessoirecatalogus op de website. Of, pak er een kop koffie of thee bij en blader hem nu hier op de blog door…

En wilt u de catalogus ook door kunnen bladeren als u niet online bent, dan is het nog altijd mogelijk om deze te downloaden naar uw eigen computer. U heeft dan echter niet dat lekkere “bladergevoel” van de online catalogus.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam