Creatieve berichten over naaien

Slaapzakjes en meer babyspul, ohja en afscheid van de B330……..

Soms heb je van die dingen die op de les plotseling heel vaak worden gekozen om te maken en dan heb je in korte tijd verschillende versies en interpretaties  van één patroon.  Nu een slaapzakje erg leuk! Ik maakte ze zelf al een hele poos en nu ik zelf een dochter heb die ze ook draagt kan ik beamen dat het fijne slaapzakjes zijn.

Deze zijn gemaakt in de les:

En één cursiste heeft een heel pakketje gemaakt voor haar zoontje:

Verder ben ik druk bezig geweest met het speelkleed maar hij is helaas net niet meer af voordat de B330 weg moest voor een beurt…. Maar ik krijg ‘m vast weer terug zodat ie loopt als een zonnetje!

Wel heb ik nog een ander spoedprojectje gemaakt in samenwerking met mijn Bernette lockers waar ik heel blij mee ben. Zo grappig het zijn de meest simpele en onverwachte dingen die het leukst worden. Met Nova was ik in mijn atelier tot ze een “ongelukje” kreeg.. . natuurlijk luiers mee maarja het zat tot ver zal ik maar zeggen….. in ieder geval ik had nog een iek-vestje en een iek-jurkje liggen dat ze aankon maar niks voor om d’r beentjes dus moest ik snel iets maken. Van een basisgrondvorm heb ik snel een broekje gemaakt met dit als resultaat:

Een heel fijn broekje al zeg ik het zelf lekker warm van fleece gemaakt en simpel in elkaar! Dit smaakt naar meer J Dus van deze stijl kun je meer gaan verwachten van mij.

Ook staat er nog een ander leuk thuisproject op stapel zoiets als wat Klaske laatst voor haar nichtje had bekleed ga ik voor Nova doen. Namelijk een poppenwiegje en rotanstoeltje allebei voor een habbekrats gekocht bij een kringloopwinkel.

En dan nog een laatste creatieve uitdaging de ontwerpwedstrijd van de Hema daar ben ik hard voor aan het werk! Ik wil winnen!!!!!! J Daarover later meer.

Zo, en de B330 is inmiddels naar het postkantoor…. L

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam