Creatieve berichten over naaien

Collectie Arnhem 2012 en Londen

Ondertussen is het al een tijdje geleden dat onze Collectie Arnhem show plaatsvond. Op 25 januari hebben wij op de Brouwersgracht in Amsterdam het resultaat van ons harde werken getoond aan het publiek. Die dag werd de hele collectie van school in Arnhem met een vrachtwagen naar de locatie in Amsterdam gebracht, waar alles doorgepast werd op de modellen die tijdens onze show zouden lopen. De hele dag zijn we bezig geweest de laatste hand te leggen aan de styling van de outfits en voordat we het wisten was het grote moment aangebroken. Nadat alle pers en genodigden gearriveerd waren kon de show beginnen. Twaalf minuten later konden wij enthousiaste reacties ontvangen. Iedereen maakte complimenten over de positieve energie die de collectie uitstraalde en de kleurrijke silhouetten die waren langs gekomen. Ook in de dagen erna hebben wij in de pers positieve reacties mogen ontvangen op onze collectie!

Bekijk hier de volledige Collectie Arnhem 2012 show!

Een week nadat de show had plaatsgevonden zijn wij samen naar Londen vertrokken. Hier zijn we begonnen aan onze stages. Liselore werkt op dit moment bij Peter Pilotto, Aniek bij Louise Gray. Hier hebben we meteen meegeholpen om hun collectie klaar te stomen voor de shows tijdens London Fashion Week. Deze heeft twee weken terug plaatsgevonden en ook hier hebben we backstage mogen helpen. Hierdoor hebben we een kijkje gekregen in het echte modewereldje, een wereld waarin keihard gewerkt wordt. We hebben ondertussen al erg lange dagen gemaakt in deze bedrijven, maar we leren er wel veel van. We zullen nog twee maanden in Londen blijven en genieten van onze tijd hier. Iets waar we de volgende keer meer over zullen vertellen!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam