Creatieve berichten over naaien

Trots op mijn cursisten deel 2!

Trots op mijn cursisten deel 2.

Anderhalf jaar geleden had ik een blog over dat ik trots ben op mijn cursisten en hierbij deel twee!

Tijdens de lessen worden er supermooi en leuke dingen gemaakt maar er zijn ook cursisten die thuis ook niet kunnen stilzitten zoals een hele ambitieuze man op les die erg bedreven is geraakt in het maken van plaids echt supermooi!

Ook deze dame kan niet stilzitten thuis in de les zijn we begonnen met een patroon maken en thuis kon ze het niet laten om verder te gaan en het resultaat mag er wezen!

En dit is een greep van de dingen op de les:

Bij de basisnaailes

Bij de kindernaailes

Bij de Mad-men-cursus

Bij de basisnaailes

Een schattige rugzak voor een jongetje van 3 bij de basisnaailes

Zelf wacht ik nog op de B330 maar dat hindert niet ik ben druk bezig met de lessen en het bedenken en uitvoeren van nieuwe ideeën voor mijn bedrijf en eventuele samenwerkingen met onder anderen met de maakster van de twee broekjes hieronder voor mijn dochter en haar nichtje van twee 🙂

Tot snel!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam