Creatieve berichten over naaien

José was op de borduurbeurs in Sliedrecht

Afgelopen zaterdag was het een drukke dag voor het BERNINA team. In Belgie vond het langverwachte Van Katoen event plaats, daarover later meer. En in Nederland stonden we op de borduurbeurs in Sliedrecht. José stuurde me een leuk verslagje van die beurs, dat ik graag met u wil delen:

Zaterdagochtend om 06.30 uur(!) gaat de wekker. Niet echt een normaal tijdstip op een zaterdag maar vandaag werk ik op de Borduurwereld in Sliedrecht op de stand. Het blijft toch altijd een gezellige beurs. Niet al te groot waardoor je echt de tijd hebt om overal even te kijken (hoewel ik daar zelf helaas niet aan toegekomen ben) en vooral te kopen. Inspiratie opdoen, ideeën uitwisselen en energie krijgen van al die mensen met dezelfde hobby/passie als jij.

Ook dit jaar werd er weer een workshop georganiseerd en deze werd goed bezocht. Er werd dit keer een bladwijzer gemaakt. Niet de traditionele bladwijzer die tussen de bladzijden ingelegd wordt, maar een hoekje dat aan het boek bevestigd kan worden.


Er was veel vraag naar het patroontje, maar dat mogen we helaas niet met u delen, aangezien het een kooppatroon is. U kunt dit borduurpatroon online bestellen via de Embroidery Library website. U heeft dan meerdere patroontjes om uit te kiezen.

Omdat het een in-the-hoop patroontje is, was het voor iedereen goed te doen zeker ook omdat onze demonstratrices de workshop prima begeleid hebben.

Jammer dat ik niet alle eindresultaten gezien heb. Misschien kunt u ons een foto sturen?

Ook op de stand was het een drukte van belang. Ik begreep van de beursorganisatie dat er bijna 1.000 mensen zijn geweest. Op een bepaald moment had ik het idee dat ze allemaal tegelijk bij ons stonden! Leuk om te merken dat er toch nog veel belangstelling is voor naaimachines.

Ook dit jaar hadden wij weer een mooie naaimachine ter beschikking gesteld en wat later op de dag meldden zich twee  dames om de prijs op te halen. Ik begreep dat de dames onderling nog even moeten bekijken wie er mee gaat werken (misschien wordt het wel een deeltijdmachine) maar ik denk dat ze daar wel uitkomen. Dames; heel veel plezier ermee.

Bedankt José voor dit leuke stukje en de foto’s. Misschien kunnen we José wel overhalen om ook zelf te gaan bloggen, dan kan ze vaker leuke dingen met u delen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam