Wachtende projecten

Wat is dat toch met eigen projecten? Kent u dat? Dat u vol goede moed aan iets begint maar er dan allerlei dingen tussendoor komen? Een vraag van de 85-jarige buurvrouw of u haar rok vijf centimeter korter wil maken, uw nichtje die voor haar verjaardag een tafeltent wil en uw zusje dat echt een heel schattig boxkleed voor ogen heeft. Mensen tegen wie u geen ‘nee’ wilt zeggen, dingen die u ook leuk vindt om te doen maar waardoor uw eigen dingen blijven liggen.
Herkenbaar?
Persoonlijk tel ik daar ook nog mijn werkzaamheden voor het bonte schaap bij op. Meestal bedenk ik ‘s morgens om die avond aan mijn eigen naaiproject te gaan werken als er in de uren daartussen een nieuwe opdracht in mijn mailbox verschijnt. Daar ben ik uiteraard heel blij mee en dankbaar voor, maar omdat dat altijd voor gaat, blijft er dus heel wat liggen.
Wat ligt er dan?
Er ligt een dekbed op me te wachten. Een dekbed waarvoor ik meer dan honderd lapjes van 15×15 knipte in vrolijke en drukke printjes. Bloemen, beestjes en veel roze tinten. Zonder twijfel een vrolijk dekbed voor een vrolijke meid. Ikzelf in dit geval!
De helft is ongeveer klaar, die zit stevig aan elkaar genaaid en samen begint het al ergens op te lijken.
Een gedeelte van het dekbed zit al in elkaar!
De andere helft ligt nog in losse lapjes te wachten om onder mijn naaivoetje door te mogen. En dat, tot mijn schande, al ruim een jaar.
Ik heb bedacht om komend weekend de doos weer open te maken. De doos waarin ik alle lapjes bij elkaar houd. De doos die al menig keer verhuisd is maar nu een prominente plek op mijn werktafel heeft gekregen.
Zou het dan nu eindelijk lukken?
Wordt zeker vervolgd…

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • klaske_bakker BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Hoi Danielle,
    Erg herkenbaar! Pas geleden heb ik een to-do-lijstje gemaakt met mijn wachtende projecten….dat lijstje heb ik ook maar ergens in een hoekje gelegd! Gelukkig gebeurt er niets met de stofjes in de tussentijds, dus af en toe een creatieve pauze is niet erg.

  • rian BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    heel herkenbaar, al heb ik niet die buurvrouw die een rok korter wil. Maar wel een heleboel andere leuke hobby’s en een dochtertje met kledingwensen: mama dat kan jij wel he……

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam