Creatieve berichten over naaien

Toch nog wat rokjes een, retroslabbetje en stress!

Toch nog wat rokjes, een retroslabbetje en stress!

Iets later dan ik wilde mijn nieuwe Berninablog…. Veel verhuisstrubbelingen privé en zakelijk. Men zegt dat het krijgen van een kind, het wisselen van baan en verhuizen het meest stressvol is voor een mens. Nu heb ik in tien maanden tijd een kind gekregen ben ik privé verhuisd en twee keer zakelijk met nog een verhuizing zakelijk voor de boeg….. Het zit een beetje tegen wat betreft werkruimte op het moment dus zit ik nu anti-kraak op een A1 locatie (dat dan weer wel) naast de Albert Cuyp het stofjes- en fournituren walhalla van Amsterdam, maar helaas is dit voor een zeer korte periode dus zal ik voor het einde van juli weer moeten verhuizen….. ik hou goede hoop dat dat lukt maar het blijft lastig en spannend.

Een beetje uitgeblust ben ik dan ook wel maar toch kriebelt het creatieve gevoel gewoon door dus ben ik wel aan het werk op de B330 voor mijn muze Nova en voor de Sunday market van 15 juli. Dit zijn de rokjes die ik op mijn nieuwe locatie gemaakt heb:

En waar ik heel blij mee ben is dit retroslabbetje voor Nova een maatje groter dan alle andere want ze wordt al een groot meisje! Ze kan ook sinds een week staan en doet ook niets anders meer!

Voor mijn zwager heb ik een kraampakket gemaakt voor zijn leidinggevende want die is vader geworden van een jongetje. Dit zijn een aantal items die ik had gemaakt voor dit nieuwe mensje:

Dus de B330 staat zeker niet stil op de nieuwe locatie J

Volgende blog is hopelijk wat sneller!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam