Creatieve berichten over naaien

Bijzondere afsluiting van de kindermodeshow

Een andere afsluiting van de kindermodeshow dan normaal maar wel superleuk! De werkruimte waar ik nu zit daar is het niet mogelijk om de afsluitende kindermodeshow te houden dus was ik genoodzaakt om een ruimte te huren om deze te houden. Ook had ik me voor de eerste ingeschreven voor de Sunday Market die drie keer een versie houden in Amsterdam Oost houden normaal gesproken één keer in de maand in het Westerpark. De Sunday Market is een markt waar je onder andere je zelfgemaakte spullen kunt verkopen> www.sundaymarket.nl Superleuk! Nu dacht ik ineens dat het misschien wel leuk zou zijn om de modeshow daar te houden. Na een hoop mailtjes over en weer hadden we een plan bedacht over hoe en wat en nu moest ik het alleen nog uitvoeren en zondag 15 juli was de dag. Die dag deelde ik een kraam met een vriendin die ook zelf dingen maakt en deed ik met een paar vriendinnen de modeshow. Voor de kinderen was het ook wel spannend om het nu ook voor vreemde mensen te doen maar ze hebben het super gedaan!

Dus erg trots op mijn meiden! Jammer dat er al wel veel op vakantie waren. Overigens was de organisatie erg enthousiast over de modeshow dat ze me hebben gevraagd om dit vaker te doen bij hen op de markt.

Om nog wat laatste dingetjes af te maken op zaterdagavond heb ik de B330 weer mee naar huis genomen dus lekker ouderwets naaien aan de eettafel 🙂

Ik veel slofjes en rokjes gemaakt maar helaas bijna niks verkocht 1 romper! Nou volgende keer beter de show was een succes 🙂

De B330 houd ik voorlopig even thuis om lekker veel te werken aan de keukentafel voor ouderwetse inspiratie maar dat zal vooral na mijn vakantie zijn.

Na mijn vakantie weer een nieuw blog en een verhuisberichtje…. want vrijdagavond op de valreep voor mijn vakantie nog even verhuizen :-s….

Komt goed!

Fijne zomer!

Marieke,

Verder heb ik niet zoveel verkocht maar dat maakt niet uit volgende keer beter!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam