Creatieve berichten over naaien

De S van …

We gaan door! In verband met vakantie hebben we wat achterstand opgelopen met het dieren-alfabet. Gelukkig heeft Tatjana Hobrlant niet stilgezeten en nog e.e.a. gedigitaliseerd, dus de komende dagen gelijk een paar letters achter elkaar, te beginnen met de “S” van slang.

Download het onderstaande ZIP-bestand, sla het op uw pc op, klik met de rechter muisknop op het bestand en ontzip dit. In de map kiest u het passende borduurformaat en bovendien vindt u 3 PDF-bestanden met de afmetingen en het stekenaantal en eventuele kleurwisselingen (bij de kleine letters zijn deze meestal niet voorhanden).

Dieren-ABC-S

Veel plezier!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam