Creatieve berichten over naaien

Inspiration

Dat is nog eens leuk thuis komen na een heerlijke vakantie. Ligt er een geweldige Inspiration wonen special op mijn deurmat. Nou eigenlijk lag het niet op mijn deurmat. Mijn huis-oppas had de post keurig gesorteerd liggen. Maar het klinkt natuurlijk veel leuker: er ligt een Inspiration wonen special op mijn deurmat.

Vóór het uit ruimen van de caravan heb ik al even gebladerd. Wat een leuke dingen staan er in. Helaas begon mijn echtgenoot al snel te brommen en heb ik ook maar geholpen met uit laden.

Toch onder vind ik altijd weer hetzelfde probleem met leuke tijdschriften! Ik heb moeite met dingen na maken. Ik probeer het wel eens maar het mislukt altijd!

Niet het werkstuk mislukt, nee, het wordt gewoon nooit zoals het voorbeeld. Ik heb gewoon moeite met na maken en bedenk altijd wel weer iets anders.

Zo ook deze keer. Op pagina 15 en 16 staat een hele leuke opberger. Gemaakt van vaatdoekjes. Nu wil het toeval dat mijn jongste dochter net is verhuisd. Vanuit een appartementje afmeting schoenendoos bewoont ze nu een riant appartement. Maar het is nog zo kaal en leeg! Of mams misschien nog wat leuke spullen heeft? Voor de oplettende lezer: het is nu de bedoeling dat mams voorstelt samen een dagje te winkelen waarbij (inderdaad) mams uiteindelijk het meeste geld kwijt zal raken!!

Nu is een dagje samen winkelen altijd gezellig en we zullen dit ook zeker doen. Maar om te beginnen heb ik alvast de opberger voor haar gemaakt. Inderdaad: mislukt, tenminste niet geworden zoals het voorbeeld.

Met de cirkelliniaal (mijn favoriete accessoire) heb ik van een oude boodschappen tas cirkels op de rand van de vaatdoekjes gemaakt. Ik heb hiervoor het boventransportvoetje gebruikt. De vaatdoekjes zijn wel iets stroef. Gewoon langzaam naaien en ik heb aan de onderzijde een stukje scheurvlies gelegd. Het plastic van de boodschappen tas naait goed.

Later bedacht ik dat een teflonvoetje ook geschikt kan zijn voor het naaien van de vaatdoekjes.

Voorlopig heb ik kleine gordijnhaakjes gebruikt voor het ophangen. Maar ik moet toegeven: die mooie grote glanzende ophang ogen, die komen er nog in! Kan niet mislukken, toch??

En de Inspiration…. Die ligt nog open geslagen. Want er staan nog veel meer leuke dingen in!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam