Creatieve berichten over naaien

Toch nog een zomerproject… nr. 36

Ik schaam me diep…. Door de drukte voor de vakantie heb ik het verzuimd het project van Astrid Veeger te plaatsen. Nu ik na mijn vakantie alles nog een keer doorliep merkte ik, dat dit project niet was gepubliceerd. Beste Astrid, zoals ik je al in mijn mailtje schreef, verontschuldig ik me hierbij voor deze fout. Je dacht zeker al waar jouw project gebleven was, welnu dat kan iedereen nu rustig bewonderen. Gelukkig is het nog steeds heerlijk warm, dus een zomerproject is nog steeds actueel!

Ook deze leuke zomertas, die Astrid van de Polytex stof heeft gemaakt.

Astrid schreef ons nog dat ze de tas heeft gecombineerd met effen geel. Het project ziet er daarom lekker fris uit. En op de puzzelstukjes staat: “life`s a puzzle” – op zich wel toepasselijk, met het publiceren van dit project is het laatste puzzelstukje van de zomerprojecten op zijn plaats gevallen. Tenminste, dat is te hopen …. en anders even schrijven: hé waar blijft mijn project?!

Ontzettend bedankt voor het meedoen Astrid, en ook voor je geduld 🙂

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam