Creatieve berichten over naaien

Voorbij!

De zomerproject-actie is voorbij, helaas! Wat hebben we genoten van de verschillende inzendingen, stuk voor stuk unieke projecten!  Bij deze danken wij alle deelneemsters nogmaals heel hartelijk voor het meedoen! Maar ook iedereen die gereageerd heeft op de inzendingen en een commentaar op de blog heeft geschreven willen wij bij deze hartelijk bedanken. Het bleek heel duidelijk dat alle deelneemsters ontzettend veel tijd in hun projecten hebben gestoken en dan is het natuurlijk verschrikkelijk leuk als er ook leuke reacties op de blog worden geschreven.

Ook hartelijk dank aan José van het BERNINA team die de stoffen bij Polytex heeft uitgezocht. Zoals wij uit de reacties van de deelneemsters konden opmaken, was iedereen erg blij met de stof. Natuurlijk ook leuk dat José’s keuze op twee kleuren is gevallen :-). En ook nogmaals een hartelijk dankjewel aan Polytex Stoffen voor hun ondersteuning en het leveren van een uitstekende kwaliteit stof!

Ik hoop dat we over een tijdje weer een leuke blog-actie kunnen presenteren en gezien het enthousiasme van onze lezeressen denk ik dat we dan ook weer veel aanmeldingen zullen ontvangen. Ik kijk er in ieder geval al weer naar uit!

Heeft u overigens gezien dat de zomerprojecten ook op Facebook staan? En misschien hebben we binnenkort nog meer informatie omtrent deze projecten…

Ik wens iedereen nog een prettige en creatieve augustusmaand!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam