Creatieve berichten over naaien

Kazu Huggler – en een test voor u!

Zoals u misschien weet, werd de prachtige wikkeljurk uit de BERNINA 7-serie door de Zwitsers-Japanse modedesigner Kazu Huggler ontworpen.

Kazu heeft in de afgelopen tijd ook in samenwerking met BERNINA hulp na de Tsunami in Japan verleend, door o.a. scholen met naaimachines uit te rusten. Een van deze scholen is de door de Tsunami verwoeste  Takata High School – een teken van hoop en nieuwe perspectieven. Dit project werd o.a. ook op de Zwitserse televisie voorgesteld. En nu de test: hier wordt o.a. Zwitsers gesproken – verstaat u wat er gezegd wordt? Maar een gedeelte is ook in het Duits en de beelden spreken overigens ook voor zich, dus met kijken krijgt u ook al een goede indruk over dit project.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ria Zandbergen

    Nee Geertje we gaan niet skieën te gevaarlijk met Jeroen. De jongste zou wel willen snowboarden, maar we moeten nog uitzoeken of dat te regelen is. We zitten in een huis in Oberhofen am Thunersee, nu al voor de derde keer daar. Oftewel redelijk in de buurt van de camping, waar we natuurlijk op bezoek gaan.

  • Geertje

    Ha Ria, jij zult dit filmpje inderdaad wel hebben kunnen volgen 🙂 Ga je op skivakantie neem ik aan en waar? Ik verheug me er in ieder geval ook weer op, in ieder geval “ufwiederluege”!

  • Ria Zandbergen

    Haha Zalig dat Zwitserse taaltje, grote lijnen kan ik volgen. In 2003 kregen we een paar weken heel intensief met het Zwitsers te maken, dus dan pik je het vanzelf wel op. We spreken zelfs een paar woordjes Zwitsers. En het emailadres van onze jongste is gebaseerd op het Zwitsers. En eind van het jaar gaan we weer van heel dichtbij van het leuke taaltje genieten….. Grüezi mitanand, Ria

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam