Creatieve berichten over naaien

Webshop

Tot mijn grote spijt heb ik vandaag pas het overlijden van Ina Klugt gezien, alle nabestaanden en iedereen bij Bernina gecondoleerd met dit grote verlies van een  super lieve, creatieve en actieve quiltster en blogster. Heel veel sterkte allemaal en dat ze mag doorleven in haar mooie werken.

Webshop,

De laatste blogs gingen onder andere over de mooie stoffen van Michael Miller en Aneela Hoey en nu…… heb ik ze in mijn webshop! Ik merkte dat veel van de cursisten bij mij op de les ook graag stoffen van deze ontwerpers kopen dus zag ik het als een service om ze zelf ook aan te bieden in de les. Daarnaast wilde ik ook graag een aparte site met mijn webshop waar ik eigen gemaakt producten verkoop en dus nu ook stoffen en (steeds meer) fournituren deze site is nu in de lucht en te vinden op www.iek-shop.nl.

Een leuk uitje wat al even op de planning stond met een groepje cursisten was zaterdag 3 november naar de lapjesmarkt in Utrecht gaan en aansluitende de Kreadoe-beurs in de Jaarbeurs bezoeken waar ook Bernina te vinden was!

Op de lapjesmarkt waren de meeste uitermate in hun hum! En dit vanwege de fantastische keuze aan stoffen en fournituren dit is mijn buit:

Dinsdag is al sinds heeeeeeel lang mijn oppasdag vroeger voor twee broertjes, daarna voor die twee broertjes en mijn nichtje en nu voor mijn nichtje en mijn dochter. De twee schelen 1,5 jaar en hebben steeds meer aan elkaar wat heel leuk is om te zien en in het nieuwe jaar komt er nog een nichtje aan! Allemaal meisjes op wie ik me kan creatief uitleven 🙂 Voor Nova had ik een rokje gemaakt naar een voorbeeld van een rok die ik zelf heb. De rok is aan de bovenkant gesmockt met elastiekgaren en dat geeft een heel grappig effect zeker nu ze kan lopen! Toen mijn nichtje dinsdag Nova d’r rokje zag zei ze: ‘ ik wil ook een tutu’ een tutu is een rok 🙂 Dus ik ben gelijk aan de slag gegaan om ook een rokje voor haar te maken. Thuis had ik helaas geen elstiekgaren dus heb ik het opgelost met een stuk roze tricot en zo waren ze samen een lekker stel 🙂

Na het maken van het rokje voor mijn nichtje bleef de B330 op de eettafel staan omdat de meisjes graag “slaappakjes” voor de poppen wilde maken dus heb ik samen met hen de eerste poppen slaapzakken gegeven:

En ook eindelijk heeft de gave poppenwagen die ik laatst bij de kringloopwinkel gevonden heb een matrasje en dekentje nu alleen nog een roeseltje langs de kap van het poppenwagentje.

Tot snel!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam