Creatieve berichten over naaien

Adventsproject nr. 12

Carla Hogedoorn schrijft ons: “Als ik aan de adventsperiode denk, zie ik een krans met vier kaarsen, elke zondag van advent ging er een kaars meer branden, wanneer de laatste aanging was het bijna Kerst.

Mijn interpretatie van deze krans met stof is een met de borduurmachine geborduurde en geappliqueerde krans. Deze krans heb ik op de gekregen stof gemaakt, de donkere stukken (achterzijde stof) staan voor de vier kaarsen, de glimmende hoekjes voor het vlammetje.

Ik vond het een leuk project, deze advent heb ik een krans op tafel! Niet zoals anders één van kunststof. Ik heb helaas allergische mensen in huis voor kerstgroen.”

Beste Carla, hartelijk dank voor het meedoen, het is een heel origineel project geworden. En inderdaad – het hoeft niet altijd een kerstkrans van dennenaalden of ander groen te zijn. We wensen je hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam