Creatieve berichten over naaien

Adventsproject nr. 17

Annie Boonen was helaas in eerste instantie een beetje teleurgesteld over de kleur van de lap stof.  Op de blog zag het er namelijk uit of de lapjes grijs en groen waren – een echte uitdaging dus, toen  de stof in de brievenbus lag! Maar Annie schreef ons: “Van de bruine lap die ik kreeg heb ik toch een paar dingen kunnen maken, waar ik toch heel blij en tevreden over ben:

Ik heb een mandje gemaakt waar ik kleine spulletjes in kan opbergen als ik achter mijn naaimachine zit.

Een handtasje naar een voorbeeld van deze madame (http://ingesnuffel.blogspot.be/), zij heeft met dit tasje de Purse Week gewonnen.  Het is gevoerd met een beige geruit katoentje.

Mijn dochters zijn een beetje jaloers op mijn handtasje.  Ik heb nog een lapje stof over, dus op mijn to do lijstje staan nog twee handtasjes (het voeringsstofje moet nog gekozen worden).

3 kussenhoesjes met paspel.  Nu kan ik mijn oude kussens vervangen door dit nieuwe setje.”

En alles bij elkaar:

Ons team was even stil van zoveel creativiteit in zo’n korte tijd. Wat een leuke projecten zijn het geworden. We zijn blij dat je met de stof, ook al was de kleur niet wat je verwacht had, aan de slag bent gegaan, want deze projecten zijn de moeite waard om bewonderd te worden. Heel hartelijk bedankt voor het meedoen Annie en hele fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar gewenst.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ivy BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Hele toffe projecten, en de combinatie met dat beige geruite voeringstofje is zeker geslaagd !!
    De dochters zullen fier kunnen pronken met hun handtasje tijdens de komende feestdagen…

  • Jolanda BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Uiteindelijk is het resultaat schitterend geworden. ik las dat je de stof in 1ste instantie niet zo geweldig vond maar het resultaat mag er zijn hoor. heel mooi.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam