Creatieve berichten over naaien

Adventsproject nr. 20

Anita van Loon heeft helaas door ziekte niet het complete project af gekregen. Het is de bedoeling om nog een grotere en een kleinere kerstboom te maken, zodat Anita 3 kerstbomen bij elkaar kan zetten.

Deze kunnen dienen als kussens in de zetel maar ook voor ergens neer te zetten  als decoratie. Anita schrijft nog: “Ik heb zo goed als kon een kerstboom getekend op een dubbel gevouwen stuk papier en deze open gelegd en dubbel van stof geknipt, met 1 cm naad helemaal rondom dichtgestikt en gevuld. Daarna nog wat strikjes gemaakt met rood organza lint en erop genaaid. Dit project heb ik gemaakt met mijn BERNINA activa 220.”

Beste Anita, hartelijk dank voor het meedoen. Het zal zeker leuk zijn als er inmiddels nog een paar boompjes zijn bijgekomen. Goed idee, om de bomen ook als kussens op een stoel of bank te gebruiken. We wensen je veel plezier hiermee tijdens de Kerstdagen en alvast een prettige jaarwisseling!

Ähnliche Inhalte, die dich interessieren könnten

Kommentare zu diesem Artikel

Eine Antwort

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Erforderliche Felder sind mit * markiert

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam