Creatieve berichten over naaien

Adventsproject nr. 24

Helaas al weer het laatste project, Miranda van Loos schrijft ons:

“Hallo Team van Bernina, wat was het toch leuk om begin november bij de post een pakketje te ontvangen waar een prachtige lap stof in zat met een leuke brief van BERNINA om me succes te wensen.

En dat was wat ik nodig had. Ik had wat plannen in mijn hoofd voor een prachtige jurk, maar komt dat goed met de stof die ik alleen nog maar op een foto op jullie blog had gezien. Maar de stof was prachtig, lekker soepel en zeker geschikt voor je jurk die in mijn hoofd zat.

En dus aan het tekenen geslagen want ik had allen maar een plaatje en geen patroon voor deze jurk. Ook nog een proefjurk gemaakt om te kijken of het allemaal ging uitpakken zoals ik had bedacht.

Maar het is gelukt en het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf.

En een detail van het borduurwerk:

Met mijn vrienden, de naaimachine, lockmachine en de borduurmachine, is het helemaal geworden zoals ik wilde. Ik heb er wel een stof bijgezocht om een vestje van te maken. Want een mouwloze jurk vind ik toch iets te koud voor de winter. Op een van de foto’s heb ik er een stola van gemaakt, maar het gaat een bollerootje worden.”

Heel hartelijk bedankt voor het meedoen Miranda, het resultaat mag er inderdaad zijn, je zult de show stelen met Kerst. Complimenten van het hele BERNINA team! We wensen je hele fijne kerstdagen en een creatief en gelukkig Nieuwjaar!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam