Creatieve berichten over naaien

Destination: Koeweit

December> Cadeau-feest-maand en de maand van bezinning en goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Een cadeaumaand was het met eerst de verjaardag van mijn nichtje (eigenlijk eind november) daarna mijn vriend en daarna de verjaardag van mijn schoonzusje.

Ik was nogal in een tassige bui dus heb ik voor mijn nichtje een tas gemaakt op de B330 met twee stofjes van de IKEA zodat ze ‘m aan twee kanten kan dragen:

En daarna een tas voor mijn schoonzusje.

Deze tas is van binnen afgewerkt met een geprint stofje en heeft een binnenzak met ritsje.

Ongeveer een half jaar geleden is één van mijn beste vriendinnen die ik nog heb van mijn MBO-tijd (1997-2001) vertrokken naar Koeweit met haar vriend omdat hij nummer 1 Patissier van de wereld is > Hoe cool! En zij de daar de kans hebben gekregen iets moois op te zetten dus voor een jaar zijn vertrokken. Beetje gek om iemand die je al lang kent helemaal daar te hebben maar wel een fantastische kans! Maar opzoeken zal er voor ons niet zo snel inzetten maar een andere vriend wel en die is haar dan ook gaan opzoeken en heeft een zak cadeaus meegenomen van haar vrienden hier in Nederland zo ook van mij> natuurlijk iets zelfgemaakt en het is deze tas geworden:

De tas heeft een bodem van leer waar ik nog nooit eerder mee had gewerkt maar de B330 ging er zo doorheen geen probleem! De binnenkant is gevoerd met de roodkapjes-stof van Aneela Hoey.

Ik hoop dat ze snel een foto stuurt waar ze zelf op staat met de tas zodat je de tas dan ook wat beter ziet…. dus excuses voor de slechte foto!

Nog meer cadeautjes en wel voor mijn zwangere vriendinnetje Josine die gisteren is ingeleid en gaat bevallen van een jongetje! Ten tijde van de publicatie van dit blog is hij nog onderweg, succes Josine!

En leuk nieuws voor vandaag ik sta in de PS het magazine bij de Amsterdamse krant Het Parool dus voor alle Amsterdammers blader ‘m even door 🙂 En voor alle anderen in mijn volgende blog de foto!

Hele fijne feestdagen en voor iedereen een knallend 2013!!!!!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam