Creatieve berichten over naaien

Hartelijk bedankt!

Zo, de kerstdagen zijn achter de rug en nu is het voor iedereen even gas terugnemen tot de voorbereidingen voor Oud en Nieuw weer beginnen :-). Op onze blog is het vanwege de feestdagen en vakanties ook even wat rustiger, in het nieuwe jaar starten we weer met nieuwe ideeën, projecten en tips.

Bij deze willen we alle deelneemsters aan het adventsproject nogmaals heel hartelijk bedanken. Dit keer was een van de uitdagingen zeker “tijd”, en we vonden het fantastisch dat iedereen ondanks de voorbereidingen voor de feestdagen toch tijd heeft gevonden een origineel project te maken. Daarnaast bedanken we ook Polytex Stoffen heel hartelijk voor de prettige samenwerking bij dit project.

We willen ook onze bloggers heel hartelijk bedanken voor de vele ideeën en informatie die zij op de BERNINA blog met u hebben gedeeld. Wij hopen, dat u de berichten met veel plezier heeft gelezen.

En natuurlijk bedanken wij ook u, onze lezeressen en lezers, heel hartelijk! Volgend jaar zal er ook weer veel creativiteit en inspiratie op de blog te vinden zijn dus neem ook in het Nieuwe Jaar regelmatig een kijkje op onze blog. U kunt ook altijd vragen of opmerkingen op de blog plaatsen. Wilt u iets over een bepaald thema weten, schrijf dan even iets onder “Reacties” en we zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

Last but not least…

wensen wij iedereen een heel goed uiteinde van 2012 en een voorspoedig en creatief 2013!

Uw BERNINA team

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam