Creatieve berichten over naaien

Feestslingers voor het goede doel

Stichting Happy Hippo maakt verjaardagsboxen voor kinderen onder de 12 jaar waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank in Breda. Annemarie Hoogerwerf en Patricia Schets uit Breda bedachten dat een feestslinger een onmisbaar onderdeel is van een kinderfeest. Het mooiste is natuurlijk een duurzame, stoffen slinger die nog jaren gebruikt kan worden. Zij zijn begonnen met het maken van de slingers maar willen er heel veel hebben en kunnen dat niet alleen. Wilt u hen helpen door ook een slinger te maken? U kunt zich aanmelden via [email protected].

Wilt u ook zo’n slinger maken maar bent u niet zo handig met de naaimachine: in ons Creative Center in Breda kunt u in een ochtend of avond een leuke slinger te maken. Het enige wat u hoeft mee te nemen zijn leuke (kinder) stoffen. De naaimachines staan voor u klaar en er is deskundige hulp aanwezig om u met raad en daad terzijde te staan. U kunt op de volgende data bij ons terecht:

20 februari 2013: 09.00 – 1200 of 19.00 – 22.00 en

28 februari 2013: 09.00 – 12.00 of 19.00 – 22.00.

Voor patronen en instructies en meer informatie over de workshop in het BERNINA Creative Center kunt u kijken op mijnpetitspirates of ladybugenco.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam