Creatieve berichten over borduren

De handwerkbeurs gaat van start

Yes…….! Het is weer zover, vandaag begint de handwerkbeurs in Zwolle!
Ik ben er helemaal klaar voor, en heb er ontzettend veel zin in. Ik heb allerlei projectjes klaargemaakt, om te demonstreren. Voor de winkel een quilt met kippen, past natuurlijk goed bij  Barneveld, en dan met een knipoog naar de winkel. Daar heb ik nog geen foto van gemaakt.
Thuis heb ik ook nog wat klaar gemaakt, een project met de lock. Ik wil een vest van tricot gaan maken, zwart, maar het voorpand en de capuchon wil ik decoreren met platte naden, en dan gebruik maken van het garen van  “de jongens”. Ik heb nog wel een paar kleurtjes, maar zij zijn ook in Zwolle dus ik kan er nog wel een paar bij halen. Ik heb de panden geknipt, maar dan met heel veel naad, omdat ik heel veel platte naden wil heb ik toch wel iets stof verlies denk ik. Als ik klaar ben met locken leg ik de patronen er weer op en knip ik ze uit in de juiste maat.

En dan wil ik natuurlijk ook nog wel iets met voetjes gaan doen, en daar heb ik iets leuks voor gevonden. Van mijn vriendin heb ik een boek geleend, met prachtige platen.

Een aantal van deze platen heb ik op stof geprint, en deze wil ik dan gaan doorstikken. De printen zijn op A4 formaat, als ze klaar zijn wil ik ze ook als een boekje aan elkaar stikken.

Prachtige jurken, met geplooide randen, ik wil die gaan plooien met het rimpelapparaat # 86, en dan wit kant. Hoe het verder wordt, wordt vervolgd, ik heb wel een idee, maar ik weet van mezelf als ik bezig ben met zoiets dat het nog wel eens verandert.

En ook verzorgt BERNINA nog een demonstratie met DesignWorks, CutWork en CrystalWork. Kortom er is weer heel veel te zien. Ik hoop u te ontmoeten in de BERNINA stand.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam