Creatieve berichten over naaien

Kraamcadeaus :-)

Kraamcadeaus en een cadeautje voor mij!

In december zijn er heel veel baby’s geboren in mijn omgeving en dat is dus weer het teken om aan de slag te gaan met leuke kraamcadeaus.

Op 24 december is een vriendinnetje bevallen van een zoontje genaamd Elias super lief manneke! Voor hem heb ik een lekker warme slaapzak op de B330 gemaakt met afritsbare mouwen en bijpassende slofjes.

En mijn nichtje waar we in 2011 nog een mooi plaid voor hadden gemaakt (ook een blog over geschreven) omdat ze toen zwanger was van een meisje dat 2,5 maand ouder is dan mijn dochter en 27 december 2012 is bevallen van een jongetje genaamd Moos. Voor haar heb ik een voetenzak gemaakt die gebruikt kan worden in de kinderwagen of Maxi Cosi van een Michael Miller stofje genaamd Lill’ cow pokes een heel stoer  stofje met kleine cowboys, de achterkant  is blauw met witte sterren en de binnenkant gevoerd met warme donkerblauwe fleece.

De voetenzak heeft voor de gordels van de kinderwagen en Maxi-cosi grote knoopsgaten in de achterkant> altijd een makkie op de B330 😉

Op de les wordt ook niet stilgezeten! Dit pareltje is van een new-mama die inmiddels naar de avondles is gegaan 🙂

Gisteren heb ik op de kindernaailes een superlief cadeau gekregen! Van de allerschattigste tweeling die ik ken Annetje en Maria zij hebben deze prachtige naaimachine voor me gemaakt 🙂

Ook heeft Nova een superlief cadeautje gekregen maar ligt nu bij Nova in bed dus die houden jullie van me tegoed!

Zoveel heb ik het de laatste blogs niet meer over gehad, maar de Mad-men-vintage-cursus loopt nog altijd en daarom vind ik het ook extra leuk dat Bernina op Facebook altijd  Vintage-vrijdag houdt en zo kwam ik door die Facebookpagina op het volgende boek: Sew Retro fantastisch! En daarop geïnspireerd heb ik ook gelijk nog een ander boek aangeschaft in dezelfde trend.

En dit is een prachtige Retro-top gemaakt in de les> supermooi!

Ook op de les zijn we ook al een beetje bezig met de slingers voor happy hippo en deze dient als voorbeeld  en is gemaakt door mijn nieuwe werkmaatje Rebecca als kraamcadeau. Veel cursisten willen graag meewerken aan de slingers en we willen dan ook proberen om dat met z’n allen te doen en zo een aantal slingers te maken. Wordt vervolgd!

Snel weer meer!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam