Creatieve berichten over naaien

Badkleding

Hoera voor het eerst weer naar het strand geweest, eindelijk begin mei mooi weer. Had mijn zomerkleding nog niet te voorschijn getoverd. Maar een onverwacht een warme middag, dus gelijk profiteren!

Tropical

Nu is dat wat betreft mijn badkleding niet zo heel ingewikkeld, want genoeg setjes om aan te doen. Vanochtend toevallig ook nog eens door mijn voorraad lycra badpakkenstof gekeken, mooie patronen en kleuren. Ik hou graag wat voorraad, want bij een plotselinge lastminute toch nog snel even een nieuw badpakje in elkaar flansen.

Black with green

Ik maak meestal een tankini (broekje met topje) want dat zit prettig en netjes, voor mij erg belangrijk. Maar heb ook wel badpakken genaaid. Deze doe ik dan met een overslag of wat gerimpeld op de buik. Nu heb ik wat plaatjes van het beugelmodel, zit prima. Hoewel ik de laatste topjes weer wat langer heb gemaakt. Vaak kruipen ze wat omhoog als je gaat zitten.

Brons

Vandaag is lingerie vriendin toevallig naar een workshop bikini, ben erg benieuwd wat ze heeft gemaakt. Ze had het nog niet aangedurfd om een mooie bikini BH te maken. Terwijl ze toch ook al hele mooie lingerie heeft genaaid. Ze ging voor een balconet BH, zal vragen of ik wat foto’s kan maken en hoe een en ander in zijn werk gaat. Zit in de pen.

Army

Dus laat de zon maar komen en de tankini uit de ladekast, ik ben er klaar voor en op de fiets naar het strand. Heerlijk genieten van blauwe luchten en het weidse van de zee. Ben erg blij dat ik zo dichtbij het strand woon.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

7 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Henny Buis

  Hallo Marion, Leuke badpakken hoor, heb alles bekeken ook de lingerie.
  Vind het een prestatie om zoiets te gaan doen. maar je zei al
  dat het een plezier is om te doen. Dus een hobby. Veel succes nog.

 • Therese

  mooie badpakken Marion , nu inderdaad de zomer nog! Maar ik weet zeker dat die vast nog gaat komen en dan blijft de zon tot Kerstmis. lol

 • Marion v.d. Veer

  Beste Roos, Laat de zon inderdaad maar eens komen, we wachten er al lang op. Dit patroon heb ik zelf getekend, maar door geborduurd op de bustier en de slip. Later zal ik nog mijn badpakken en andere modellen tonen. Deze patronen heb ik zelf gemaakt, soms zie ik iets en maak een foto en werk deze dan uit. Groet, Marion

 • Roos

  Marion, wat een leuke badpakken, laat de zon maar komen.
  Ook is het een leuk patroon, zelf getekend? of een bestaand?

 • Marion v.d. Veer

  Hallo Geertje, Bedankt! Het lijkt overal slecht weer. Kreeg bericht uit Tenerife ook daar niet warm, zitten met lange broek en sokken. Hopelijk kunnen we nog genieten van de badkleding. Jij toch fijne tijd daar. Groet Marion

 • Geertje

  Hallo Marion, nou als ik me voorstel dat je vandaag aan het strand zou zitten, dan zou je eerder een regenjas, regenkapje en nog een pellerientje eroverheen nodig hebben :-). Hier in Zwitserland komt de regen met bakken uit de lucht… Maar ik hoop, dat je binnenkort je badkleding aan kunt, want deze is de moeite waard om op het strand te laten zien!

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam