Creatieve berichten over naaien

Gratis patroon

In mijn vorige bericht Rokjesdag heb ik geschreven over mijn favoriete rokje. En over een aantal variaties hierop. Ondertussen heb ik er een T-shirt met watervalhals en aangeknipte mouwen bij gemaakt. Ik heb het setje al gedragen en moet zeggen, het zit heerlijk. En kleurrijk! Tenminste dat hoor ik steeds.

Ook heb ik heel hard gewerkt om het patroon van het rokje in diverse maten te maken. Dit patroon is gratis voor wie het ook wil maken!

Op mijn blog  maak het zelf is uitgebreid te lezen hoe het patroon te verkrijgen is. En voor de definitieve zomer is er vast nog wel tijd om zo’n leuk rokje te maken. En de foto’s die u maakt van de rokjes…… zie ik graag verschijnen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam