Creatieve berichten over naaien

Eindelijk!

Na ruim drie jaar is het dan toch eindelijk zo ver een vaste ruimte!

Niks tijdelijke verhuur, anti-kraak of dat soort onzekere toestanden gewoon voor altijd 🙂

Kijk!

Nu kan ik er alles van maken wat ik zelf wil en dat doe ik dan ook! Er zijn vier kleine ramen die ingericht kunnen worden als etalages en 1 grote ruit. De kleine ramen worden ingericht per naaicursus.

Zo is het eerste raam wat ik heb ingericht voor de Mad-men-cursus een etalage vol vintage-dingen met als mooiste parel het retro-bureau dat gewoon op mij stond te wachten op de hoek van de straat tegenover mijn nieuwe ruimte 🙂 Veel fantastischer dan dat kan het echt niet!!

Het tweede raam is een etalage voor de new-mama cursus

Dan er nog twee etalages over die nog in ontwikkeling zijn dus die houden jullie nog tegoed!

Wat ik ook altijd graag wilde hebben is een garenwand voor mijn lockgaren en dat kan nu in deze nieuwe ruimte. Ik had gedacht dat ik een grote plank zou moeten kopen en daar lange spijkers in slaan maar wat vond ik wederom op straat in een prachtige vintage-kleur een deur! Deze heb ik met mijn buurvrouw naar binnen gesleept en het effect is nu al cool! Er moeten nog een aantal spijkers in maar dat komt eraan!

Dus dit is mijn lockhoekje met mijn oude Bernette’s uit de jaren 70 die het nog steeds fantastisch doen!

Hier nog wat impressies van de ruimte:

En hierbij wil in het bijzonder mijn schoonvader bedanken die voor de zoveelste keer zijn zelf ontworpen en gemaakte kast wederom in elkaar heeft gezet! Guus bedankt!

Nu een mooie toekomst tegemoet!

Tot snel!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Gusta

  Beste Liesbeth. We vonden dit adres is dat juist Loevestein in Leiderdorp? Is daar je winkel????

 • Ageeth_Jak

  Wat een prachtige ruimte zeg! Daar zal je zeker met plezier werken. Veel succes!

 • Elly van Zwol

  Veel succes gewenst. Een gezellige ruimte. Ik zou zo zin krijgen om een cursus te volgen.

 • Henk Willemsen

  Wat leuk….ik was al van plan te komen, maar nu kom ik heel snel….. Je zou zin krijgen om daar te gaan werken…maar helaas ben ik te onhandig. Maar goed…ieder zijn ding… Heel veel succes Marieke en ga zo door. Tot gauw – Henk

 • Ria

  Het is een prachtige ruimte. Veel succes en gezien de ruimte en de aankleding moet dit gaan lukken.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam