Creatieve berichten over borduren

Klein maar fijn!

Klein maar fijn is dit accessoire. Een zoommaatje.

Ik kende het wel, maar zag het nut er niet zo van in om te gebruiken, ik gebruikte wel mijn centimeter.

Nu hadden wij in de winkel ook vlaggenlijnen gemaakt voor de voedselbank (stichting hulp aan elkaar) in Barneveld. Hier mocht ik van BERNINA goodiebags uit delen, en daar zat o.a. dit zoommaatje in. Ik had er ook een thuis, en moest een zoom spelden in mijn shirt, en jawel………… ik gebruikte dit maatje, en dat was toch wel super handig! Bij een centimeter moet je steeds je centimeter opnieuw pakken, en op het aantal centimeters, en aan de goede kant pakken, dat leest wat makkelijker. Bij het zoommaatje heb je ook verschillende mogelijkheden, omdat er verschillende maten op staan. Later moest ik nog wat stof knippen, en wil je precies naad knippen, pakte ik toch weer het zoommaatje.

Het zoommaatje wordt mijn maatje, en blijft binnen handbereik op mijn werkkamer!

Wie weet ook een idee voor jou?

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Geertje Kamminga

   Dear Margie, Many thanks for your inquiry. Unfortunately this item in this execution is only available in the Netherlands and Belgium. However, I will forward your request to the headquarter in Switzerland and who knows, perhaps this will be available in other countries as well in the future. Thank you so much for following the Dutch blog and kind regards, Geertje

 • Ankie van Veen

  ‘T is echt al jaren mijn vriendje! Zou hem echt niet willen missen!
  Superhandig!!

 • Thérèse

  gebruik het zoommaatje al enkele jaartjes, is een must voor elke naaister, nauwkeurig en heel makkelijk.

 • Joke Geluk

  Ik gebruik al een tijd dit zoommaatje, samen met mijn uitwisbare stift een geweldig team.Een aanrader voor iedereen die snel en gemakkelijk wil werken. Geen gehannes meer met spelden en centimeter.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam