Creatieve berichten over naaien

Zomerblogproject # 3

Sandra van Ennoo (Ardnas) had ons beloofd een beschrijving en foto’s van een kinderstrandjurk met siersteken, bandjes en plooitjes te sturen – dat heeft ze gedaan en het is een vrolijke zomerjurk geworden!

We hebben de beschrijving in een PDF-bestand gezet, dat jullie onderstaand kunnen downloaden. Van Sandra ontvingen we nog het onderstaande commentaar:

“Wat waren het een prachtige stoffen die ik heb gekregen om deel te nemen aan het zomerproject. Ik moet eerlijk bekennen dat het project al 2 weken klaar was, maar dat ik nog steeds de werkbeschrijving moest maken. Mijn dochter heeft de jurk al meerdere keren gedragen. Ze is er ontzettend blij mee. Ze wilde zo graag een lange jurk. Zelf vind ik hem eigenlijk iets te lang, maar er mocht geen cm vanaf.
Ik heb nu naast mijn BERNINA aurora 440QE en artista 200 eindelijk ook een BERNINA lockmachine, de 1110D. Wat een fantastische machine! Ik heb bij de lockmachine ook het rimpelvoetje genomen, wat een zaligheid. Ik heb sinds het zomerproject nog even een paar rokken gemaakt en nog een jurk.
Ik hoop dat de werkbeschrijving duidelijk is.

Hartelijke groet,
Sandra van Enoo”

Beste Sandra, we hebben alles op tijd ontvangen hoor en de beschrijving is heel duidelijk. De jurk is prachtig geworden en we kunnen ons voorstellen, dat je dochter zich hier helemaal fantastisch in voelt. Inderdaad heerlijk, dat je voor dit project zowel je BERNINA naai- als lockmachine hebt kunnen gebruiken. Veel plezier met alle toekomstige projecten en hartelijk bedankt voor het meedoen.

Bernina zomerproject 2013_kinderstrandjurk

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam