Creatieve berichten over naaien

Zomerblogproject # 13

Vandaag al weer het laatste zomerblogproject, ingezonden door Femke Bekkema. Eigenlijk was de regel, dat er geen medewerkers van BERNINA aan het zomerblogproject mochten meedoen. Maar toen na het knippen van de verschillende lapjes voor de 12 deelneemsters bleek, dat er toch nog een klein stukje overbleef, hebben we besloten, dat Femke toch een rokje voor haar dochter kon maken. Ze was namelijk weg van de stof. Lees zelf maar:

“Toen de stof voor het zomerproject bij ons, BERNINA Service B.V. in Breda, binnen kwam, was ik meteen verkocht door de fruitstof.

Ik zag mijn dochter al helemaal in een rokje daarvan lopen, maar ja, als BERNINA personeel mocht ik vast niet meedoen. Toch maar de brutale schoenen aangetrokken en gevraagd of ik, mits er wat stof over zou zijn, een stuk van de stof mocht hebben om het beoogde project te maken. Wat geweldig was het dat er een stukje over bleef, wat net genoeg zou moeten zijn voor het rokje.

Een bijpassende rits, knoop en paspelband was snel gekocht, maar toen begon de angst toch wel toe te slaan.

Nog nooit eerder had ik het patroon, het fronsrokje uit Allemaal rokjes van Mme Zsazsa, gemaakt. Nog nooit eerder had ik met paspelband gewerkt.

Maar vooral nog nooit eerder had ik een dergelijk project gemaakt zonder hulp van mijn moeder. Of in ieder geval zonder de mogelijkheid haar hulp in te schakelen.

Vol goede moed ben ik begonnen, en ik kan terug kijken op een geslaagd project, al zeg ik het zelf.

Niet alles was meteen duidelijk, maar met een enkele vraag aan mijn collega’s op kantoor en af en toe iets uit halen ben ik er toch gekomen.

Ik wil de rok nog een stukje kleiner maken, maar voor nu zijn zowel mijn dochter als ik tevreden met het resultaat.

En wat krijg je met dat paspelband een leuk resultaat.

Daar ga ik zeker meer mee werken.”

Nou Femke, je hebt echt een heel mooi rokje gemaakt, het BERNINA team feliciteert je van harte met dit resultaat. Dat je op kantoor alles prima regelt wisten we al, maar dat je ook nog een creatief adertje hebt, wisten we nog niet! Leuk dat je hebt meegedaan!

Dit was dus weer het laatste zomerblogproject voor 2013. Wie weet wat we als volgend project voor u in petto hebben. Lees de BERNINA blog regelmatig, dan blijft u op de hoogte!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam