Creatieve berichten over naaien

BERNINA adventsproject: de deelnemers zijn bekend!

Heel hartelijk dank aan iedereen die gereageerd heeft op ons adventsproject. Wat leuk om te zien hoeveel mensen er bij dit creatieve project willen deelnemen. We zijn zelf ook erg enthousiast en heel benieuwd naar alle creatieve kerstbomen die we binnenkort mogen bewonderen!

We hebben heel efficiënt gemeten en geknipt en hebben uiteindelijk zelfs 30(!) stof- en garenpakketjes kunnen voorbereiden! Advent heeft dan wel 24 dagen, maar we zullen soms 2 projecten op één dag op de blog laten zien en de quilt zal uit 30 kerstbomen bestaan, geweldig!

Dus 30 personen kunnen meedoen en dat is eigenlijk bijna iedereen die zich aangemeld heeft. Zoals in ons eerdere bericht vermeld, hebben we erop gelet wie er al eerder heeft meegedaan. Er zijn ook nu deelnemers die al eerder hebben meegedaan, maar we hebben toch geprobeerd om het zo eerlijk mogelijk te verdelen.

Dit zijn de deelnemers, en we hebben zelfs een man die meedoet, wat we natuurlijk ontzettend leuk vinden: Antje Kiewied-Bothuis, Miet Das, Dini Methorst, Elke Loos, Anny Evers, Mimi van Dusschoten, Gies Lut, Agnes Blocken, Maaike Kuiper-Leenheer, Henny Auwema, Marianne de Hoogh-Andriessen, Alice Bos-Heinen, Mary Stevenhagen, Angelien Baeten, Hilde Bos-Hagens, Dimphy van Leuken, Christel Sins-Camp, Sandra Scheerman, Linda Smet, Frank Demuynck, Evi Vlaemynck, Ingrid Korteknie, Gemma Verbruggen, Carla Hogedoorn, Hetty Janssen, K. Blaauw-Tessers, José Bornebroek, Bea Hoogland, Patricia van Tuyl-Ooms, Ineke Flecken.

We wensen iedereen heel veel succes en vooral ook creatief plezier bij het naaien, borduren, appliqueren, versieren, enz. We kijken uit naar een bos vol creatieve kerstbomen!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

11 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Geertje

  Hallo Ingrid, ja hoor, je mag een aanvullende kleur gebruiken, maar de hoofdkleuren moeten de kleuren van het pakketje zijn. Veel succes!

 • Geertje

  Hallo Carolien, ja het is inderdaad spijtig, maar we hebben natuurlijk al meer pakketjes kunnen maken als de oorspronkelijk geplande 24 en toch nog een paar mensen meer blij kunnen maken. We zijn in ieder geval ook benieuwd naar alle creaties.

 • IngridK

  Het is al binnen!!! Nog 1 vraagje..mag je ook nog een aanvullende kleur garen gebruiken ( bijv een beetje bruin voor de stam) naast de aangeleverde kleuren?
  Heb er zin in!

 • Carolien

  Spijtig dat er 4 mensen die zich hadden aangemeld om deel te nemen,niet de kans krijgen om mee te doen aan dit fantastische project!
  Maar ik wens de 30 deelnemers veel succes toe!
  Groetjes,
  Carolien

 • Alice

  Hallo
  Kom ik gisteren thuis staat er een doosje van BERNINA op tafel zeg ik wat is dat, zeg me man dat is bezorgt vandaag.Ik gelijk opgemaakt niet verwacht dat het adventsproject al bezorgt was super leuk ga vandaag eerst even op een ander lap uit proberen en dan pas op de goede stof.
  Iedereen die mee doet veel succes BERNINA bedankt dat ik mee mag doen .

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam