Creatieve berichten over naaien

BERNINA adventsproject: de deelnemers zijn bekend!

Heel hartelijk dank aan iedereen die gereageerd heeft op ons adventsproject. Wat leuk om te zien hoeveel mensen er bij dit creatieve project willen deelnemen. We zijn zelf ook erg enthousiast en heel benieuwd naar alle creatieve kerstbomen die we binnenkort mogen bewonderen!

We hebben heel efficiënt gemeten en geknipt en hebben uiteindelijk zelfs 30(!) stof- en garenpakketjes kunnen voorbereiden! Advent heeft dan wel 24 dagen, maar we zullen soms 2 projecten op één dag op de blog laten zien en de quilt zal uit 30 kerstbomen bestaan, geweldig!

Dus 30 personen kunnen meedoen en dat is eigenlijk bijna iedereen die zich aangemeld heeft. Zoals in ons eerdere bericht vermeld, hebben we erop gelet wie er al eerder heeft meegedaan. Er zijn ook nu deelnemers die al eerder hebben meegedaan, maar we hebben toch geprobeerd om het zo eerlijk mogelijk te verdelen.

Dit zijn de deelnemers, en we hebben zelfs een man die meedoet, wat we natuurlijk ontzettend leuk vinden: Antje Kiewied-Bothuis, Miet Das, Dini Methorst, Elke Loos, Anny Evers, Mimi van Dusschoten, Gies Lut, Agnes Blocken, Maaike Kuiper-Leenheer, Henny Auwema, Marianne de Hoogh-Andriessen, Alice Bos-Heinen, Mary Stevenhagen, Angelien Baeten, Hilde Bos-Hagens, Dimphy van Leuken, Christel Sins-Camp, Sandra Scheerman, Linda Smet, Frank Demuynck, Evi Vlaemynck, Ingrid Korteknie, Gemma Verbruggen, Carla Hogedoorn, Hetty Janssen, K. Blaauw-Tessers, José Bornebroek, Bea Hoogland, Patricia van Tuyl-Ooms, Ineke Flecken.

We wensen iedereen heel veel succes en vooral ook creatief plezier bij het naaien, borduren, appliqueren, versieren, enz. We kijken uit naar een bos vol creatieve kerstbomen!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam