Creatieve berichten over quilten

Bernina feliciteert de 10e Quiltrondvaart


Zaterdag 19 oktober is er een jubileum: voor de 10e keer organiseert Quiltatelier Vlijtig Liesje uit Tienhoven een Quiltrondvaart op de prachtige rivier de Vecht, vanuit Maarssen. Er zijn dan al zo’n 600 enthousiaste quilters uit heel Nederland en soms ook uit Belgie en Duitsland met deze bijzondere hobby-rondvaart meegegaan. Op het antieke schip MS De Tijd genieten de quilters van koffie met gebak en wordt er ‘s morgens een workshop gedaan aan boord. Deze keer heeft Bernina de workshoppakketjes beschikbaar gesteld omdat het een speciale reis is, deze 10e Quiltrondvaart. Dat belooft veel leuks komende zaterdag, als de dames aan de slag gaan met hun pakketje. Verder kunnen zij die dag genieten van een lunch, een verloting en een Show en Tell van quilts. Om het feest compleet te maken krijgen de dames bij het van boord gaan nog een leuke goodiebag van Bernina mee naar huis.
Op zaterdag 2 november wordt er nog een Quiltrondvaart georganiseerd, waarbij nog enkele plaatsen beschikbaar zijn en ook komt er weer een vaart in het voorjaar, waarschijnlijk april 2014.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam