Creatieve berichten over naaien

Fietstas

Vorig jaar voor mijn verjaardag heb ik een super mooie fiets gekregen, nl. een “Boma fiets”! Het is een praktisch model om de kinderen naar school te brengen en om mijn boodschappen te gaan doen. Maar er ontbreekt wel iets: KLEUREN!

Ik heb daarom beslist om een kleurige fietstas te maken. Na het patroon zelf getekend te hebben, ben ik begonnen met naaien. Maar het was niet zo evident met zo’n type stof. Uiteindelijk ben ik wel blij van het resultaat.

Tot de volgende uitdaging !

Stof: Stoffenspektakkel

Mercerie : Ronde elastiek Design by me, Metalen sluitingen Stoffenspektakel

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam