Creatieve berichten over naaien

Adventsproject – kerstboom # 4

Van Gies Lut kregen we deze vrolijke driedimensionale kerstboom.

Ze schrijft: “Hier een foto van mijn adventsproject, voor de kerstboom heb ik buiten de lijntjes gekleurd. Ik heb een BERNINA aurora 430 met borduurmodule en voor geen geld/goud van de wereld wil ik mijn machine missen!  Voor de tekst heb ik mij aan de kleuren gehouden en met mijn bernina met de festonsteek heb ik de lapjes op het doek vastgemaakt. Met de roosjes heb ik een beetje een 3 D effect willen bereiken, je moest eens weten hoeveel parels/sterretjes er de revue gepasseerd zijn, voordat ik mijn gedachten op de roosjes heb gezet! Maar het was een leuke uitdaging, normaal komen er lampjes waar nu de roosjes staan. Hopelijk valt het in de smaak.”

Dat doet het zeker, Gies! Heel erg bedankt voor het meedoen aan het BERNINA adventsproject, het is erg origineel geworden. Het BERNINA team wenst je een hele mooie adventstijd en fijne Feestdagen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht