Creatieve berichten over naaien

Adventsproject – kerstboom # 5

Van Elke Loos ontvingen we een mooie, moderne kerstboom, gekronkeld, maar toch strakgelijnd.

Elke schreef ons:

“Ik had nog nooit een borduurwerk gemaakt met mijn oude BERNINA, maar ik vond het wel een uitdaging om het eens te proberen.  Na wat oefenen op een lapje ben ik eraan begonnen.  Ik heb voor een simpele steek gekozen omdat mijn machine niet echt een borduurmachine is. Op internet had ik een leuke afbeelding gevonden van een kerstboom die mij nog goed te doen leek. Ik ondervond wel wat problemen met de stof.  Ik heb de fijnste naald gekozen maar nog kon ik niet verletten dat ze wat rimpelde. Aan een kerstboom horen kerstballen dus met wat kralen heb ik ze af gemaakt.Het is een simpel ontwerp geworden maar ik vind het best wel een mooi eindresultaat. Ik hoop dat jullie het ook een geslaagd lapje vinden.”

We vinden het een erg geslaagd werkstuk Elke, de eenvoud van het project heeft een bijzondere werking. We hebben het lapje nog wat nagestreken en het ziet er prima uit! Hartelijk dank voor het meedoen en een hele mooie adventstijd gewenst van het hele BERNINA team!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam