Creatieve berichten over naaien

Adventsproject – kerstboom # 15

Carla Hogedoorn heeft haar adventsproject op haar nieuwe BERNINA 750 QE gemaakt en schrijft: “Ik heb gekozen voor een kerstboom in een applicatietechniek, een tekst en een engel in kantpatroon. Kantpatronen vind ik ontzettend leuk om te doen. De kerstboom heb ik voorzien van kralen als versiering en de tekst “Joy to the World.”

Beste Carla, het is een prachtige kerstboom geworden met leuke details en we hopen, dat je nog veel projecten met de software zult maken, zo blijf je inderdaad up to date! Heel hartelijk dank voor je deelname en het BERNINA team wenst je een fijne adventstijd en prettige Feestdagen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam