Creatieve berichten over naaien

Adventsproject – kerstboom # 16

Van Ineke Flecken kregen we deze mooie kerstboom. Ondanks tegenslag heeft Ineke alle moeite gedaan om het project af te krijgen. Haar vriendin heeft ook nog meegeholpen en het is dus ook al aan het begin een gezamenlijk project geworden. Hier enkele foto’s van de startfase en de details tot het eindresultaat.

We waarderen het zeer Ineke, dat je er alles aan gedaan hebt om het project toch op tijd af te krijgen. We vinden dat het een mooie boom is geworden met decoratieve details. Namens het hele BERNINA team heel hartelijk dank voor het meedoen, een gezellige adventstijd en prettige Feestdagen gewenst.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam