Creatieve berichten over naaien

Adventsproject – kerstboom # 20A

Dini Methorst stuurde ons haar kerstproject met de volgende beschrijving: “Ik ben uitgegaan van een besneeuwde dennenboom. Eerst opgestreken met Vliesofix, vastgezet met een kleine zigzag. Daarna een stukje zacht materiaal vast gestikt en aangegeven met groen. Daarna de ster en de ballen met de zigzag vastgezet. De sneeuwbodem uit de losse hand gestukt met rechte steken. De kerstbomen in het bos op de achtergrond eerst met potlood aangegeven, en daarna met rechte steken gestikt.
Ik heb geen borduurring gebruikt.”

Beste Dini, heel hartelijk bedankt voor het meedoen. Het project is erg mooi geworden, we vonden het een leuk idee dat je de nog meer kerstbomen op de zijde hebt verwerkt en hier alleen de contouren van hebt genaaid. Het BERNINA team wenst je prettige Kerstdagen en een gelukkig en creatief Nieuwjaar!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam