Creatieve berichten over naaien

Adventsproject – kerstboom # 22A

Sandra Scheerman stuurde ons deze leuke kerstboom met hartjesversiering. Sandra schrijft ons:

“Ik heb een BERNINA (natuurlijk!) 710, mijn grote vriend! Ik wilde graag van de mogelijkheid gebruik maken om een aantal borduursteken te gebruiken, dit is te zien als versiering in het boompje. Ik maak graag quilts, en daarom heb ik de hartjes ‘op z’n quilts’ gemaakt, zodat deze passie van mij terug komt in het blok. Tegelijkertijd wilde ik het blok clean en fris houden. Vandaar dat ik het overwegend wit heb gehouden. De tussenstukjes heb ik met de Spanish Hemstitch gemaakt, een tool (apparaat voor Spaanse ajourzomen) die door mij niet iedere week gebruikt wordt, maar wel altijd een opvallend resultaat geeft. Alles is met de machine gemaakt, dus ook het appliqueren van de boom  en de hartjes zijn machinaal gedaan, met een doorzichtige bovendraad.

Omdat er maar 1 stuk stof was, moest het de 1ste keer meteen goed gaan. Niet alles is perfect, maar iets overdoen was in dit geval geen optie, en zijde vind ik geen gemakkelijke stof. Het resultaat vind ik geslaagd en (nog belangrijker!) ik heb met veel plezier hieraan gewerkt.”

Beste Sandra, wij van het BERNINA team vinden ook, dat het project erg goed is gelukt. Het project heeft een Zweeds accent en dat maakt het zo gezellig. Heel hartelijk dank voor het meedoen en we wensen je prettige Feestdagen en een gelukkig en creatief Nieuwjaar.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam