Creatieve berichten over naaien

Adventsproject – kerstboom # 23A

Van Alice Bos ontvingen we dit prachtige adventsproject. Alice schreef ons: “Eerst even Google voor een  afbeelding van een kerstboom, die uitgeprint op speciaal papier waar je ook op kan naaien.

Ik werk met een BERNINA aurora 440 QE.

Met de siersteken die ik heb gebruikt, leer je wel je naaimachine beter kennen, maar het kostte meer tijd dan ik had verwacht.

Eerst alles op een proeflap uitgeprobeerd voor ik het op het originele lap satijn ging maken, normaal doe ik gelijk alles op het origineel dus wel relaxt om zo te werken.

De boomstam heb ik gestikt met een kleine stiksteek met bruin. Het groene gedeelte heb ik vast gestikt en toen met een zigzag steek afgewerkt. Met zilver kleur  heb ik de slinger gemaakt (steeknummer  144), de rode en goude  balletjes heb ik met steek nummer 172 genaaid. De sterren heb ik eerst gestikt en toen nog een klein zigzagsteek er overheen genaaid. De onderste vakken moeten cadeaus voorstellen, deze heb ik met siersteken doorgestikt. De tekst heb ik erop geborduurd wat met deze machine best makkelijk gaat.

De klossen garen die er bij zaten  zijn van super kwaliteit en fijn om mee te werken. Het was een heel leuk project om mee te mogen doen.”

En nog twee detailopnames:

Beste Alice, heel hartelijk bedankt voor het meedoen aan ons adventsproject. Het was zo leuk om te zien hoe iedereen met de stof en garen verschillende projecten heeft uitgewerkt. Jouw project krijgt in ieder geval ook een mooi plaatsje in onze quilt, het is een prachtige kerstboom met mooie details! Het BERNINA team wenst je prettige Kerstdagen en een gelukkig en creatief Nieuwjaar!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam