Creatieve berichten over naaien

Adventsproject – kerstboom # 7

Van Miet Das ontvingen wij een originele “kerstboom achter tule”.

Miet schreef ons nog de volgende gedachte bij haar creatie: “Doorheen de jaren zijn de eindejaarsfeesten voor mij een beetje ‘versnipperd’ geraakt: moeder overleden, kinderen en broers en ikzelf die ook met  de schoonfamilie rekening moeten houden, vakantie in het buitenland… Zo zijn de eindejaarsdagen vaak een heen en weer geloop om iedereen goed te stemmen. Vandaar dat ik het groene lapje gebruikt heb om snippers te knippen waarmee ik de kerstboom gemaakt heb.”

Beste Miet, ik denk dat het aantal onder ons zich in deze gedachten kunnen terugvinden. Hartelijk dank voor je deelname, het is een erg mooi project geworden. Het BERNINA team wenst je ondanks de drukte een mooie adventstijd en prettige Feestdagen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam