Creatieve berichten over naaien

Nog een kerstboom!

Helaas ontvingen we het project van Dimphy iets te laat, alle projecten voor de blog stonden al ingepland, en daarom hebben we besloten om deze kerstboom op tweede Kerstdag te laten zien. Dimphy heeft een voor een met kant en decoratieve steken versierde kerstboom.

Beste Dimphy, hartelijk dank voor het meedoen. We hopen, dat het project zelf ook nog op tijd is binnengekomen, zodat mijn collega in Breda dit op 24 december nog in de quilt heeft kunnen verwerken. Het BERNINA team wenst je nog een fijne tweede Kerstdag en een gelukkig en creatief Nieuwjaar.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam