Creatieve berichten over naaien

Ook advent op de BERNINA website

Helaas heb ik de laatste jaren niet meer zoveel tijd om zelf creatief bezig te zijn. Op zich vind ik dat niet zo erg, want ik heb een hele leuke baan en ben de hele dag met naai- en borduurmachines bezig. Maar in de decembermaand raak ik toch altijd een beetje gefrustreerd, want er komen juist dan zoveel leuke projecten en ideeën voorbij, die ik het liefst direct zelf na zou willen maken.

Zo hangt het in het kantoor van José de afgelopen weken al vol met alle fantastisch leuke blokken voor het adventproject hier op de blog, en is Jolanda al druk bezig om er een mooie quilt van te maken. Elke dag weer zo’n mooi, inspirerend project, mijn handen jeuken er van.

En dan is er ook nog de adventskalender op de BERNINA website, elke dag weer een nieuw borduurmotief om te downloaden.Ik was al meteen helemaal verliefd op het eerste motiefje…

Ik weet ook niet welke motieven er allemaal komen, dus ik ben echt nieuwsgierig en druk aan het piekeren wat ik met die motieven zou kunnen doen. Het voordeel is eigenlijk wel, dat ik er waarschijnlijk pas na Kerstmis aan toe kom om ze ook echt te gaan borduren…Dus dan kan ik eerst afwachten wat er allemaal komt. Maar of ik er dan ook echt nog iets mee ga doen? Misschien volgend jaar….

Ik hoop dat u er wel iets leuks mee gaat maken, en dit dan met ons wilt delen op onze Facebookpagina.

Ik ben benieuwd!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam